octocool

O nama

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo našu porodičnu firmu, sa više od tri decenije iskustva u industriji. Naša duboka ukorenjenost u lokalnoj zajednici ogleda se u našoj posvećenosti kvalitetu i potpunom zadovoljstvu naših klijenata, što nas čini prepoznatljivim u oblasti klimatizacije.

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju rešenja koja su prilagođena jedinstvenim potrebama svakog klijenta. Bez obzira na to da li se radi o instalaciji, održavanju ili popravci sistema za klimatizaciju, mi smo tu da obezbedimo vrhunske usluge po veoma konkurentnim cenama. Ugradnja klima uređaja predstavlja ključni korak ka postizanju udobnosti i kvaliteta vazduha u vašem domu ili poslovnom prostoru. Naš tim stručnjaka posvećuje maksimalnu pažnju svakoj ugradnji, prilagođavajući se specifičnostima vašeg objekta. Naša pedantnost i pažnja prema detaljima su ključni faktori pri postavljanju sistema kako bismo osigurali optimalno funkcionisanje i dug vek trajanja vašeg sistema za klimatizaciju.

Kroz sve ove usluge, težimo očuvanju čistoće i urednosti, osiguravajući da vaša klimatizacija besprekorno funkcioniše. Naša posvećenost visokim standardima i pažljivost prema svakom detalju obezbeđuju da svaki klijent dobije najviši nivo usluge, ostavljajući ih potpuno zadovoljnim i bez briga u svakom trenutku.

Ivica Milenković
Director
Pavle Milenković
Co Director
Tomica Stamenković
Montažer
Filip Milovanović
Montažer
Lazar Blagojević
Montažer
Pavle Milenković
Co Director

Naš tim vam stoji na raspolaganju kako bismo vam pružili sve potrebne savete i informacije u vezi sa klima uređajima.

Na svim aplikacijama

Lokacija

Lokacija

E-mail

info@octocool.rs

Telefon

+381 60 0225710

Lokacija

Husinskih rudara 17, Nis, Srbija

MB

67034155

PIB

113722982

Scroll to Top